Kremen MB
Košarica

Stojala za kolesa

Kolesarjenje je odlična rekreacija, ki postaja s širjenjem mreže kolesarskih povezav po Sloveniji vse bolj privlačna. Le redki ravnodušno pustijo svojega dvokolesnega prijatelja pred trgovino brez, da bi ga zaklenili na stojalo za kolo. Če boste jim ponudili to možnost, bodo vaši obiskovalci kolesa z veseljem parkirali v stojala. V ponudbi imamo več modelov samostoječih stojal za kolesa, v zadnjem času pa postajajo vse bolj popularni vgradni nasloni za kolesa. Pri nas se bo našla primerna rešitev za parkiranje koles v vsakem okolju.Kolesarjenje je odlična rekreacija, ki postaja s širjenjem mreže kolesarskih povezav po Sloveniji vse bolj privlačna. Le redki ravnodušno pustijo svojega dvokolesnega prijatelja pred trgovino brez, da bi ga zaklenili na stojalo za kolo. Če boste jim ponudili to možnost, bodo vaši obiskovalci kolesa z veseljem parkirali v stojala. V ponudbi imamo več modelov samostoječih stojal za kolesa, v zadnjem času pa postajajo vse bolj popularni vgradni nasloni za kolesa. Pri nas se bo našla primerna rešitev za parkiranje koles v vsakem okolju.

Enostavno stojalo za kolesa, izdelano iz enega kosa...
Od 25,00€ + 22% DDV
Klasična oblika manjšega in cenovno ugodnega stojala za kolesa iz pocinkanega železa, ki se lahko pritrdi v tla, ali pa se uporabijo betonski podstavki...
228,00€
+ 22% DDV
Klasična oblika manjšega in cenovno ugodnega stojala za kolesa iz pocinkanega železa, ki se lahko pritrdi v tla, ali pa se uporabijo betonski podstavki...
178,00€
+ 22% DDV
Je enostavna in praktična rešitev. Oblikovno se navezuje na ostali program URBANO. Kovinski deli so vroče pocinkani, lahko tudi prašno barvani. Možna je postavitev do pet koles...
Od 298,00€ + 22% DDV
Stojalo Urbano Plus je dodelana rešitev za parkiranje koles z različnimi dimenzijami gum. Lahko ga postavljamo v nizu, možne so tudi razne kombinacije s klopjo "Linia". Polkrožni betonski podstavki so masivni in težki, kar preprečuje premikanje in prevračanje. Kovinski del iz nerjavečega jekla je dvotočkovno vpet v posamezni betonski podstavek, kar zagotavlja zelo dobro stabilnost. Na voljo so tudi izvedbe za parkiranje 5 koles z ene strani, ali pa za 6 oz. 10 koles z dveh strani...
Od 298,00€ + 22% DDV
Stojalo Urbano Plus je dodelana rešitev za parkiranje koles z različnimi dimenzijami gum. Lahko ga postavljamo v nizu, možne so tudi razne kombinacije s klopjo "Linia". Polkrožni betonski podstavki so masivni in težki, kar preprečuje premikanje in prevračanje. Kovinski del iz nerjavečega jekla je dvotočkovno vpet v posamezni betonski podstavek, kar zagotavlja zelo dobro stabilnost. Na voljo so tudi izvedbe za parkiranje 3  koles z ene strani, ali pa za 6 oz. 10 koles z dveh strani.  ..
Od 385,00€ + 22% DDV
Stojalo za kolo PREZENT postavljamo samostojno ali v nizu. Kovinski del je dvotočkovno vpet v posamezni betonski podstavek, kar zagotavlja zelo dobro stabilnost. Na voljo so tudi izvedbe za parkiranje 5 koles z ene strani, ali pa za 6 oz. 10 koles z dveh strani...
Od 277,00€ + 22% DDV
Stojalo za kolo PREZENT postavljamo samostojno ali v nizu. Kovinski del je dvotočkovno vpet v posamezni betonski podstavek, kar zagotavlja zelo dobro stabilnost. Na voljo so tudi izvedbe za parkiranje 3 koles z ene strani, ali pa za 6 oz. 10 koles z dveh strani.  ..
Od 344,00€ + 22% DDV
Garaža za parkiranje koles, ki ne potrebuje temeljenja, saj se samo postavi na utrjena tla in po potrebi privijači. Streha iz umetne mase, odporne na točo, ogrodje je vroče cinkano, držala za kolesa pa so iz inoxa. Lahko ga postavljamo v nizu. Na voljo so izvedbe za parkiranje 3 oz. 5 koles. Navedena cena velja za izvedbo s tremi parkirnimi mesti.    ..
Od 1.441,00€ + 22% DDV
Betonsko stojalo za kolesa, namenjeno za postavljanje v poljubno dolgem nizu. Dobavljivo v dveh velikostih: s steno debeline 10 cm in 12 cm. Postaviti je potrebno vsaj dve stojali, da nastane prostor za eno kolo. Navedena cena velja za stojalo debeline 10 cm...
Od 36,00€ + 22% DDV
Enostaven in ugoden naslon za kolesa, izdelan iz vroče cinkanega jekla. Hitra vgradnja z vrtanjem luknje v utrjeno podlago. Uporabno tudi kot zapiralo za promet. Cev Ø 48 mm.  ..
54,00€
+ 22% DDV
Naslon za kolo izdelan iz inoxa. Hitra vgradnja z vrtanjem luknje v utrjeno podlago. Uporabno tudi kot zapiralo za promet.    ..
109,00€
+ 22% DDV
Naslon za kolo izdelan iz inoxa. Hitra vgradnja z vrtanjem luknje v utrjeno podlago. Uporabno tudi kot zapiralo za promet.  ..
137,00€
+ 22% DDV
Kolo se nasloni na lesen del, kar preprečuje praske in odrgnine. Naslon za kolo lahko uporabimo tudi kot učinkovita zapirala za promet. Ogrodje je inoxa, les je tropski.    ..
171,00€
+ 22% DDV
Kolo se nasloni na lesen del, kar preprečuje praske in odrgnine. Naslon za kolo lahko uporabimo tudi kot učinkovita zapirala za promet. Ogrodje je inoxa, les je tropski.  ..
201,00€
+ 22% DDV
Prikazujem 1 od 15 do 15 (1 strani)